Behandelingen

-huidverbetering

Meet & treat · 150 min · € 140
 

Iedere huid is anders. Daarom vindt er voordat we met jouw huid aan de slag gaan altijd een vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek ga ik je een aantal vragen stellen. Op deze manier kunnen we altijd een individueel behandelplan opstellen met persoonlijke aanpak. Na het intakegesprek gaan we altijd een huidanalyse gaan afnemen. Hierin kom ik te weten wat jouw huid precies nodig heeft. Op basis van de resultaten uit dit onderzoek stellen we een behandelplan op. Vervolgens krijg je een verzorging aangepast aan de noden van jouw huid. We sluiten af met gepersonaliseerd, op maat afgestemd huidadvies.

Intake · huidanalyse · aangepaste verzorging · huidadvies

Huidbehandeling op advies 
 

Mag het iets meer resultaat gericht zijn? Wil je anti-aging of aan jouw huidissue (pigmentatie, acne, littekens, fijne lijntjes, rimpels, …) gaan werken? Kies dan voor de huidbehandeling op advies. Deze huidverbeterende behandeling is aangepast aan de noden van jouw huid. Hoe langer qua tijd, hoe uitgebreider de behandeling.

Peelings

Bij Soin de Beauté hebben we verschillende soorten dieptepeelings, allemaal afgestemd op jouw huidtype. De peelings gaan net een stap verder in huidverbetering dan een gezichtsverzorging. De structuur wordt verbeterd, de huid zal gladder aanvoelen en we kunnen dieper werken op jouw huidissue.

 

Peelings kunnen ingezet worden bij huidveroudering, pigmentproblemen, grove poriën, zonneschade, acné, …

 

Voor wie zijn peelings geschikt?

 

Peelings zijn geschikt voor iedereen en alle huidtypes. Vooraf wordt de intensiteit van de peeling besproken en stemmen we deze af op jouw wensen, huidtype en huidconditie.

Microneedling

Mirconeedling is de nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering. Tijdens de behandeling maken we microperforaties in de huid. Door deze prikkeling wordt het natuurlijk herstelproces van de huid, celregeneratie, collageen, elastine, … gestimuleerd. Bovendien wordt gebruik gemaakt van hoog geconcentreerde cocktails die werken op specifieke huidissues. Door het maken van minuscule openingen in de huid kunnen deze veel dieper indringen dan eender welke behandeling.

Voor wie is microneedling geschikt?

Microneedling is geschikt voor de volgende huidproblemen en oneffenheden:

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes

  • Anti-aging

  • Pigmentvlekken

  • Zonbeschadigde huid

  • Grove poriën / grove huidstructuur

  • Acne en acnelittekens

  • Rosacea

  • Grauwe en doffe huidskleur

  • Slappe huid

  • Wallen en kringen onder de ogen

Zuurstofbehandeling

De zuurstofbehandeling is een ontspannende anti-aging behandeling met een uniek zuurstofmasker. Dit masker transporteert zuurstof in de huid, waardoor de cellen voorzien worden van zuurstof. Deze energievoorziening zorgt voor een frissere, egalere en stralende huid en een onmiddellijk liftend resultaat.

 

Voor wie is de zuurstofbehandeling geschikt?

 

Deze zuurstofbehandeling is voor iedereen geschikt maar een absolute aanrader vlak voor speciale gelegenheden. Deze geeft je een instant glow.