Behandelingen

-gezichtsverzorging

Huidanalyse · 60 min ​

Droom jij van een stralende huid? Om je huid gezond te maken en te houden is een huidanalyse aan te raden.

Waarom kiezen voor een huidanalyse? 

We starten met een intake gesprek waarin uw wensen, verwachtingen en resultaten die u wil komen besproken worden. We meten met een huidanalysetoestel verschillende parameters van de huid. Zo krijgen we een volledig beeld van uw huidconditie en eventuele huidproblemen. Aansluitend  overlopen we samen de thuisverzorging, behandeladvies en extra tips en tricks. 

Cleanse & go · 45 min
 

Een ware dieptereiniging van de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd, gezuiverd en verheldert. 

Reiniging · peeling · masker · afwerking 

Start up facial · 60 min

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen waarbij we uw huid grondig analyseren. De huid wordt gereinigd, hersteld en beschermt. Tijdens deze behandeling focussen we ons op het optimaliseren van de huid. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid.

Reiniging · peeling · massage · serum · masker · serum · crème ·  afwerking 

Classic therapy · 75 min 

Bij een classic therapy behandeling gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering waarbij we uw huid grondig analyseren. De huid wordt gereinigd, gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast aan uw huidconditie, hersteld en beschermt. Tijdens deze behandeling besteden we extra aandacht aan de oogcontour. 

Reiniging · peeling & stimulatie · serumboost · masker · serum · crème ·  afwerking (inclusief complete verzorging van de oogcontour)

Relax therapy · 90 min 

Bij een relax therapy behandeling gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering waarbij we uw huid grondig analyseren. De huid wordt gereinigd, gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast aan uw huidconditie, hersteld en beschermt. Tijdens deze behandeling besteden we extra aandacht aan de oogcontour en aan relaxatie met een uitgebreide massage van gelaat.  

Reiniging · peeling & stimulatie · massage van gelaat, hals, decolleté · serumboost · masker · serum · crème · afwerking (inclusief complete verzorging van de oogcontour) 

Supplement 

Deep candle massage van de nek en schouders · 10

Massage van nek en schouders met een warme kaars. 

 

Hydra hand/feet therapy · 30

Professionele behandeling die hydrateert, droogte herstelt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie.